REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

För 6:e året arrangerar vi på CoachenEvents fotbollsskolor med Real Madrid Foundation.
Välkommen till Djursholms IP vecka 32!
ANMÄL DIG NU

Onlinekurs: Scoutning av fotbollsspelare

Välkommen att anmäla dig till vår webbkurs om fotbollsscoutning. I första delen får du  lära dig grunderna i scoutning. Vilka egenskaper ska man titta efter när man letar spelare? Hur hittar man "rätt" spelare till sitt lag? Hur jobbar en professionell scout? Perfekt tillfälle för dig som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Du får konkreta tips att använda i din egen verksamhet och möjlighet att ställa frågor. Kursledare är Tomás Pereira som jobbar som scout åt Portugals fotbollsförbund och har mycket lång praktisk erfarenhet att scouta spelare.
Image

Assisterande tränare

Image
Vi söker nu fler erfarna tränare som vill vara med under Real Madrid Foundations clinics i sommar. Ett perfekt tillfälle för dig som är fotbollstränare och lära dig hur man planerar och genomför träningar i Real Madrids ungdomslag. Läs mer här >>

Värd för clinics 2020?

Image
Vi planerar nu var vi ska hålla våra clinics 2020. Har du tips på bra ort där vi kan vara blir vi jätteglada om du tipsar oss! Vi behöver två fullstora fotbollsplaner, nära till hotell och kommunikationer och anläggning med bra standard. Mejla oss på info@coachenevents.se

REAL MADRID FOUNDATION CLINICS 2019

Vecka 31 2019 kom Real Madrid Foundation till Danderyds Arena strax norr om Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerade clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer. 

TOTTENHAM HOTSPUR CLINICS 2019

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny. Vi fick en solig vecka med träning i högt tempo och många nöjda spelare från hela Sverige.

SENASTE ARTIKLARNA

Image