REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

För 6:e året arrangerar vi på CoachenEvents fotbollsskolor med Real Madrid Foundation.
Välkommen till Djursholms IP vecka 32!
ANMÄL DIG NU
Image

Real Madrid Foundation

Image
CoachenEvents är svensk partner till Real Madrid Foundation och arrangerar deras svenska clinics varje år sedan 2014. Vi har varit i bl.a Stockholm, Göteborg, Båstad, Linköping och Rimbo. Över 200 spelare deltar varje år.
Image

TOTTENHAM HOTSPUR

Image
CoachenEvents är svensk partner till Tottenham Hotspur och har arrangerat flera clinics för både spelare och tränare med klubben här i Sverige. Vid vår senaste clinic med Tottenham deltog över 200 spelare från hela Sverige.
Image

DINAMO ZAGREB

Image
CoachenEvents och GNK Dinamo Zagreb samarbetar med clinics sedan 2018. GNK Dinamo Zagreb har en av världens främsta akademier och fostrat mängder med världsspelare genom åren.

Assisterande tränare

Image
Vi söker nu fler erfarna tränare som vill vara med under Real Madrid Foundations clinics i sommar. Ett perfekt tillfälle för dig som är fotbollstränare och lära dig hur man planerar och genomför träningar i Real Madrids ungdomslag. Läs mer här >>

Värd för clinics 2020?

Image
Vi planerar nu var vi ska hålla våra clinics 2020. Har du tips på bra ort där vi kan vara blir vi jätteglada om du tipsar oss! Vi behöver två fullstora fotbollsplaner, nära till hotell och kommunikationer och anläggning med bra standard. Mejla oss på info@coachenevents.se

REAL MADRID FOUNDATION CLINICS 2019

Vecka 31 2019 kom Real Madrid Foundation till Danderyds Arena strax norr om Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerade clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer. 

TOTTENHAM HOTSPUR CLINICS 2019

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny. Vi fick en solig vecka med träning i högt tempo och många nöjda spelare från hela Sverige.

Följ oss på Facebook

Kontakta oss

Fyll i obligatoriska fält
Fyll i obligatoriska fält
Fyll i obligatoriska fält

SENASTE ARTIKLARNA

Image