REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

För 6:e året arrangerar vi på CoachenEvents fotbollsskolor med Real Madrid Foundation.
Välkommen till Djursholms IP vecka 32!
ANMÄL DIG NU
Image

Lär dig online

Varje vecka arrangerar CoachenEvents webinarier där du som tränare, spelare eller allmänt intresserad har möjlighet att fördjupa dig inom olika områden. Vi samarbetar med experter från hela världen.
Image

KURS FÖR FOTBOLLSTRÄNARE

I vinter ordnar vi en tränarresa till Zagreb. Du får träffa coacherna i klubben, titta på träningar, vara med på teoripass och ta del av den metodik och kultur som finns i en av världens främsta akademier. Begränsat antal platser!

REAL MADRID FOUNDATION CLINICS 2019

Vecka 31 2019 kom Real Madrid Foundation till Danderyds Arena strax norr om Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerade clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer. 

TOTTENHAM HOTSPUR CLINICS 2019

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny. Vi fick en solig vecka med träning i högt tempo och många nöjda spelare från hela Sverige.

SENASTE ARTIKLARNA

Image