REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

För 6:e året arrangerar vi på CoachenEvents fotbollsskolor med Real Madrid Foundation.
Välkommen till Djursholms IP vecka 32!
ANMÄL DIG NU
Image

ÖPPET FÖR ANMÄLAN

Lär dig en av de hetaste och mest effektiva metoderna för att utveckla fotbollsspelare just nu - Visual coaching! Metoden innebär att du filmar, analyserar och utvärderar situationer tillsammans med dina spelare. Perfekt för snabb feedback!

Vi startar kl 20.30 söndagen den 31:a maj.
Image

ÖPPET FÖR ANMÄLAN

Tysk fotboll när den är som mest effektiv bygger på "gegenpressing". Alltså hur man snabbt återerövrar bollen när man förlorat den. Tyska storklubben Borussia Mönchengladbach lär dig hur du kan använda detta i ditt eget lag.

Vi startar kl 20.30 onsdagen den 3:e juni
Image

ÖPPET FÖR ANMÄLAN

Det finns mängder av olika personlighetstyper inom idrotten. Men hur skapar man en vinnande och sammahållande kultur av alla olika individer? Lär dig psykolgin bakom och hur du kan göra för att stärka sammanhållningen i laget

Vi startar kl 20.30 söndagen den 7:e juni
Image

Lär dig online

Varje vecka arrangerar CoachenEvents webinarier där du som tränare, spelare eller allmänt intresserad har möjlighet att fördjupa dig inom olika områden. Vi samarbetar med experter från hela världen.
Image

KURS FÖR FOTBOLLSTRÄNARE

I vinter ordnar vi en tränarresa till Zagreb. Du får träffa coacherna i klubben, titta på träningar, vara med på teoripass och ta del av den metodik och kultur som finns i en av världens främsta akademier. Begränsat antal platser!

REAL MADRID FOUNDATION CLINICS 2019

Vecka 31 2019 kom Real Madrid Foundation till Danderyds Arena strax norr om Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerade clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer. 

TOTTENHAM HOTSPUR CLINICS 2019

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny. Vi fick en solig vecka med träning i högt tempo och många nöjda spelare från hela Sverige.

SENASTE ARTIKLARNA

Image