Den 2-6/4 arrangerade CoachenEvents clinics med engelska Premier Leagueklubben Tottenham Hotpur. 130 barn från hela Sverige kom till denna clinic i Prioritet Serneke Arena i Göteborg

De första två dagarna var det clinic för de yngsta (06-09) och de tre sista dagarna kom de äldre barnen (02-06). Under clinicen fick barnen träna två pass per dag med samma metodik som används i Tottenhams ungdomslag. De delades in grupper om ca 20 spelare i varje. I grupperna fanns en coach från Tottenham samt 2-3 svenska hjälptränare som hjälpte till att översätta och instruera. Träningen var intensiv men rolig och de flesta barnen kändes sig säkert nöjda när de fick sina diplom efter sista träningspasset. De finns en bra artikel om clinicen som skrevs av Jacob Fritzell från Tottenhams svenska supporterklubb. Läs gärna den!

Det enda "tråkiga" var att vi inte kunde erbjuda alla plats vid påskens clinic eftersom vi valde att vara inomhus. Vi kommer arrangera fler clinics med Tottenham Hotspur framöver och anmäl gärna ert intresse i detta formulär så kontaktar vi er när vi presenterar kommande clinics.

På vär Facebooksida kan ni se bilder och video från denna clinic.