Höstlovsclinic med Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur Clinic Sverige

Under påsklovet arrangerade CoachenEvents ytterligare en clinic med Tottenham Hotspur. Den andra med klubben under 2018. Att ordna en clinic den här årstiden är alltid en chansning och första dagen fick vi givetvis årets första snöfall. Dag två var troligen en av årets regnigaste dagar men i slutet av veckan sken det upp och blev riktigt fint!

Det var ingen som frös när tränarna: Jerome Baker, Matheus Scapin, Aron Baker och Akash "Ak" Lakhani drog igång träningen. Som vanligt när det gäller Tottenhams träning låg stort fokus på indviduell träning och förmågan att lösa situationer på egen hand, ofta en-mot-en. Tempot var högt hela veckan och de flesta spelarna sov nog gott på kvällarna. 160 barn kom till Danderyds Arena den här gången. Eftersom vi bara hade tillgång till en konstgräsplan kunde vi tyvärr inte ta in fler och kön blev ganska lång på slutet.

Extra kul var att vi för första gången hade en renodlad tjejgrupp! 22 tjejer födda 03-05 tränade intensivt under ledning av Matheus Scapin, som till vardags är tränare för Tottenham Ladies. Tjejgrupper är något vi absolut kommer fortsätta med framöver. Känslan var att alla spelare var mycket nöjda med veckans träning och de flesta vill gärna komma tillbaka nästa sommar när vi ordnar nästa clinic med Tottenham Hotspur.

Stort tack till att fantastiska hjälptränare som bidrar med sina erfarenheter, kunskaper och goda humör till att göra clinicen till en positiv upplevelse för deltagarna! Som vanligt alltid skoj att få träffa föräldrar, anhöriga och andra nyfikna som letar sig ner till våra clinics! Nu laddar vi om för 2019 och hoppas träffa er på våra clinics även då!

På våra sidor på Facebook och Instagram kan du se bilder. På vår sida på Vimeo kan du se videoklipp från clinicen.

Sätt upp dig på väntelista om du vill vara med på kommande clinics med Tottenham Hotspur