Fin sommarvecka med Tottenham Hotspur

Den 24-28/6 arrangerade CoachenEvents vår tredje stora clinic med Tottenham Hotspur. Vi återvände till Danderyds Arena strax norr om Stockholm där vi höll vår senaste clinic med Tottenham. Då var det ruggväder men nu var det betydligt behagligare. Ca 180 spelare födda 2004-2009 var med. Över 30% av deltagarna kom från klubbar utanför Stockholmsområdet.

De första två dagarna var skolan öppen för de yngsta födda 07-09 och de sista dagarna kom de lite äldre spelarna. Precis som på höstlovet hade tjejerna en egen grupp. Från Tottenham Hotspur kom tränarna Danny Mitchell, Jerome Baker, Jamal Rose och Danny Hart som med härlig energi peppade barnen. Övningarna präglades av högt tempo och precis som i engelsk fotboll var det mycket närkamper och uppoffrande spel. Stor hjälp hade man även av de 16 svenska coacher som assisterade de engelska tränarna. I varje grupp om ca 20-25 barn fanns en engelsk tränare och två rutinerade svenska tränare. Vi ser tillbaka på en mycket lyckad clinic. Vi tror även de flesta barn var nöjda under en clinic som flöt på väldigt bra.

Vi tackar alla som var med och tränade men även coacher, föräldrar, cafeterian, IFK Stocksund och alla andra som var med och bidrog till en trevlig vecka!

Här kan ni se bilder från clinicen: https://www.flickr.com/photos/coachenevents/albums/72157709318029087

På Vimeo har vi lagt upp en del videoklipp: https://vimeo.com/user88346771

Följ oss gärna på www.facebook.com/CoachenEvents och www.instagram.com/coachenevents.se för att få information om våra aktiviteter.

Vill du vara med nästa gång? Sätt upp dig på vår väntelista så skickar vi dig information när det är dags för nästa clinic med Tottenham Hotspur!