Individuell anmälan

Vad roligt att du är intresserad av att anmäla dig till Benfica Camp Målvakter 5 april!

Vänligen fyll nedanstående uppgifter för att anmäla dig till campen. Efter att du betalat via Paypal kommer du få en automatisk bekräftelse till den e-postadress du angivit. OBS - mejlet från Paypal kan ibland hamna i skräpkorgen! Om du inte fått bekräftelse kan du kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi kommer att skicka information om clinicen ett par veckor innan den startar. Tänk på att det tar en liten stund att processa betalningen i Paypal så ha lite tålamod...

OBS - tänk på att inte ta för små storlekar i kläder! Det kommer inte att gå att byta kläder på plats. Bättre ni tar en lite större storlek. Viktigt att ni fyller i en korrekt e-post och som ni använder eftersom ni kommer få all information tlll den.

Skulle ni ha problem med Paypal eller om din förening hellre vill det -  kan ni betala mot faktura. Gör då så här: Fyll i alla uppgifter om spelaren i nedanstående formulär. Klicka på "Genomför Anmälan". När ni kommer till Paypal avbryter ni. Uppgifterna finns då sparade i vårt system men anmälan är inte genomförd. Skicka ett mejl till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela oss spelarens namn och att ni vill betala mot faktura. 

Betalningsinformation

Summa
SEK
Moms
SEK
Totalt
SEK
Payment method
Paypal