Tottenham Hotspur coach clinic

Tottenham Hotspur coach clinic

Välkommen till vår coach clinic med Tottenham Hotspur. Under en intensiv, lärorik och rolig helg får du möjlighet att lära dig hur man jobbar i en av Europas hetaste klubbar. De senaste åren har Tottenham etablerat sig toppskiktet i Premier League och blir allt mer framgångsrika i Champions League.

Under tränarkursen kommer coacher från Tottenhams akademi att presentera sin verksamhet. Hur man är organiserade, hur man jobbar med spelarutveckling i olika åldrar och vad som kännetecknar deras filosofi och metodologi. 

Kom till Sveriges modernaste inomhusarena för fotboll - Prioritet Serneke Arena för en perfekt uppstart för säsongen. Kom själv - eller ta med dig dina kollegor. Ett perfekt tillfälle för dig som är engagerade inom fotbollen att skapa kontakter, få inspiration och nya kunskaper. 

Tottenham Hotspur coach clinic är öppen för tränare på alla nivåer med ett brinnande intresse av att utveckla sig själva och få inspiration och nya kunskaper inför kommande säsong.

I kursen ingår:

  • Lunch
  • Fika
  • Ca 12 tim fotbollsutbildning enligt Tottenham Hotspurs metodik
  • Diplom

Vi rekommenderar att du bor på First Hotel Kviberg Park som är i samma arena som clinicen. Har du tur får du ett rum med utsikt mot planen. Kontakta hotellet och boka ert rum här >>

Du anmäler dig här genom att betala med Paypal. Om du inte redan har Paypal skaffar du det enkelt här. Om du hellre vill betala med faktura kan du skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med samma uppgifter som finns i anmälningsformuläret (namn, klubb, adress, telefon, mejl)

Öppna flyer som du kan dela och skriva ut

Detaljer

Startar 04-07-2018 9:00
Slutar 04-08-2018 17:00
Anmälan öppnade 11-13-2017
Antal platser 25
Registrerade 12 [Se anmälda]
Tillgänglig plats 13
Pris 2,990.00 SEK
Plats
Göteborg
Krutvägen 2, 415 28 Göteborg, Sverige
Göteborg

Grupprabatter

Antal personer Kostnad/Person ( SEK)
4 2,790.00
2,990.00 SEK 13

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch