Dinamo Zagreb Spelarclinic 2019

Välkommen till höstens fotbollsskola med Dinamo Zagreb

Clinicen är fullbokad men skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi om det blir något sent återbud.

Ungdomsträning i världsklass

En fantastisk möjlighet att få tränas av skickliga och drivna tränare på högsta nivå! Öppen för alla tjejer och killar födda 2005-2008.

Kroatiska Dinamo Zagreb rankas som en av Europas absolut främsta akademier. Under årens lopp har Dinamo producerat massor av stjärnspelare, bland annat Luka Modrić, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka och Dejan Lovren. 

Idag är kroatisk fotboll mer framgångsrik än någonsin. Landslagets silver i VM var en enorm prestation. Man undrar hur det är möjligt att ett litet land som Kroatien år efter år kan producera så många framgångsrika fotbollsspelare med förhållandevis små resurser?

Den främsta förklaringen är att landets ledande talangfabrik, Dinamo Zagreb har ett mycket väl utvecklat program för att utveckla fotbollsspelare och har ungdomstränare i världsklass. Deras ungdomslag konkurrerar alltid med de främsta klubbarna ute i Europa.

Nu har du en unik chans att få ett par dagars intensiv träning tillsammans med professionella tränare från Dinamo Zagrebs akademi. Under fotbollsskolan detta höstlov får du träna med coacher som varit med och utbildat spelare som spelar på hög internationell nivå. Den träning du kommer få i höst håller mycket hög kvalitet och passar perfekt för dig som satsar på fotboll och vill höja din nivå ytterligare ett steg. 

Fokus på clinicen ligger på teknikträning genom kreativa övningar. individuell utveckling av varje spelare i en positiv och utvecklande miljö.

I vintras hade en clinic för coacher med Dinamo Zagreb i Stockholm. Den var otroligt bra och uppskattades enormt av de 30 svenska tränare som deltog. Vi är därför mycket glada att kunna erbjuda unga svenska spelare chansen att få tränare med några av Europas bästa ungdomstränare.

Vem kan anmäla sig?

Tjejer och killar födda 2005-2008 som satsar på fotboll och vill få utmanande träning av hög kvalitet tillsammans med andra ambitiösa spelare från olika klubbar. Träningen kommer vara intensiv (och rolig) så du behöver tåla träning i högt tempo under ett par lärorika dagar. Vi delar in barnen i grupper efter liknande åldrar.

Instruktörer

Dinamo Zagreb skickar ett par av sina främsta akademicoacher:  Andjelko Ivanjko (Academy Assistant director), Ivan Mijač (coach U16) och Marko Cindrić (coach U11).

Preliminärt schema

Torsdag 31/10
08.30-09.30: Registrering
09.30-11.30: Träning
11.30-12.30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl frukt)

Fredag 1/11
09.30-11.30: Träning
11.30-12.30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl frukt)

Lördag 2/11
09.00-09.30: Fotografering
09.30-11.30: Träning
11.30-12.30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl frukt)
15.00- Avslutning, diplomutdelning

Detta ingår

 • Långärmad träningströja från Adidas
 • Lunch
 • Mellanmål
 • Diplom
 • Ca 15-16 tim träning med coacher från Dinamo Zagrebs akademi

Ta med

 • Byxor, korta eller långa beroende på väder. Gärna svarta
 • Strumpor
 • Skor för konstgräs (väl använda för att slippa skoskav)
 • Benskydd
 • Vattenflaska
 • Ev extra mellis

Boende

Vi erbjuder mycket förmånliga priser på nybyggda Comfort Hotel Kista. Hotellet ligger ca 10 min med bil från arenan och precis vid T-banan. (15 min till T-centralen)

 • Standard dubbel: 750,- (två personer)
 • Standard dubbel m/ en extra säng: 950,- (tre personer) 

Här kan du läsa mer om erbjudandet och boka

Kostnad

2.190 SEK/spelare

Arrangör

CoachenEvents är svensk partner med Real Madrid, Tottenham Hotspur och Dinamo Zagreb. Vi har under tio års tid arrangerat mängder av clinics som denna. Du kan därför känna dig trygg när du anmäler dig till våra clinics. Vi tar väl hand om barnen och har alltid mycket personal på plats. Till vår hjälp anlitar vi mycket erfarna svenska tränare som är med ute på planen och hjälper till att instruera och översätta för barnen.

Plats

Djursholms IP. Enkelt att ta sig dit med bil eller kommunalt (Roslagsbanan).

Vill du vara assisterande tränare?

Varje år anlitar vi erfarna svenska tränare som är med under clinicen. Som assisterande tränare är du med i en grupp och samarbetar med coachen från Dinamo Zagreb. Ett perfekt tillfälle ("tränarkurs") för dig som är ungdomstränare och på nära håll vill lära dig hur man planerar och genomför träningar i Dinamo Zagrebs ungdomslag. Läs mer och anmäl ditt intresse här

Betalning

Du betalar direkt med Paypal. Klicka på knappen nedan för att komma till anmälningsformuläret. Det går även bra att betala mot faktura. Mejla då alla uppgifter som finns i formuläret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ordnar vi det. 

Detaljer

1
Startar 10-31-2019 9:00
Slutar 11-02-2019 15:00
Antal platser 62
Registrerade 63 [Se anmälda]
Tillgänglig plats -1
Pris 2,190.00 SEK
Plats
Djursholms IP
Skolängsvägen 2, 182 68 Djursholm
Djursholms IP
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

 • dummy+46 175 400 82

 • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

 • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch