Individuell anmälan

Välkommen att anmäla dig till Tottenham Hotspur Clinics - 04-08. Detta är en clinic för dig som satsar på och älskar att spela fotboll. Tempot kommer vara högt och du kommer få intensiv träning av högsta kvalitet från Tottenham Hotspurs tränare. 

Fyll i nedanstående fält. Var noga med att den e-postadress du anger måste vara aktiv den kommande tiden eftersom det är till den vi kommer skicka alla information. Tänk på att välja en lite större storlek i kläder än vanligt så slipper kläderna kännas små under clinicen. Det kommer inte gå att byta på plats.

Efter att du betalat via Paypal kommer du få en automatisk bekräftelse till den e-postadress du angivit. OBS - den kan ibland hamna i skräpkorgen! Om du inte fått bekräftelse kan du kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tänk  att det tar en liten stund när ni flyttas från vår webbplats till Paypal, så avbryt inte transaktionen. Skulle ni ha problem med Paypal kan ni betala mot faktura. Mejla oss då de uppgifter som ska anges i nedanstående formulär. Ange då ALLTID fakturanummer i er betalning. Fakturaavgift på 75 SEK tillkommer.

Vänligen skriv in namn och klubbnamn "korrekt". Dvs med stor bokstav i förkortningen (tex BK Bollen inte bk Bollen) då detta visas i listan av anmälda. Tack!

Betalningsinformation

SEK
SEK
SEK
SEK
Paypal

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch