INTERNATIONELLA MÅLVAKTSCAMPER

MÅLVAKTSTRÄNING MED EUROPEISKA
TOPPKLUBBARS METODIK

UTVECKLA DITT MÅLVAKTSSPEL

INTENSIV OCH UTVECKLANDE MÅLVAKTSTRÄNING
AV HÖGSTA KLASS

FÅ TIPSEN SOM LYFTER DTT MÅLVAKTSSPEL

ERFARNA OCH PEDAGOGISKA MÅLVAKTSTRÄNARE
HJÄLPER DIG MED DETALJERNA.

BLI EN DEL AV ETT HÄRLIGT MÅLVAKTSGÄNG

TRÄFFA UNGA AMBITIÖSA MÅLVAKTER
FRÅN HELA SVERIGE

Internationella målvaktscamper 
Träning enligt toppklubbarnas metodik
Lär dig de avgörande detaljerna
Träffa målvakter från hela Sverige

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om våra kommande målvaktscamper så att du vet när du kan anmäla dig!

OBS - du behöver kolla din e-post och verifiera din prenumeration först innan du kan få våra nyhetsbrev.

Sveriges bästa målvaktscamper

Antal camper vi arrangerat: 12 st

Älskar du att stå i mål och vara den som gör de avgörande räddningarna? Då är det dags att ta ditt målvaktsspel till en högre nivå och anmäla dig till våra målvaktscamper

Vi tar din målvaktsträning på allvar och ger dig möjligheten att träna med tränare från några av Europas mest prestigefyllda fotbollsklubbar. Du får lära dig de bästa teknikerna med metoderna som används av de mest framgångsrika klubbarna.

Vår träning är inte bara intensiv och utmanande, den är också rolig och omväxlande. Glöm tråkiga övningar - hos oss får du testa olika träningsmetoder som hjälper dig att utvecklas som målvakt samtidigt som du har kul.

Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Våra erfarna målvaktstränare ger dig individuell feedback och hjälper dig att finslipa varje aspekt av din målvaktsspel. Från positionering och teknik till utkast och bollhantering - vi täcker allt! Vid varje camp finns alltid minst 4-5 erfarna målvaktsträna/pre där för att hjälpa dig.

Oavsett om du är nybörjare eller redan har några år som målvakt bakom dig, så kommer du att utvecklas och få hjälp att förbättra ditt målvaktspel hos oss.

Målvaktscampen är inte bara en plats för träning, det är också en möjlighet för dig att knyta kontakter med andra unga målvakter. Du får dela din passion för målvaktsspelet och med spelare från hela landet.

Vi är stolta över att få arrangera Sveriges ledande målvaktsskolor. Vi har arrangerat över drygt 10-talet målvaktscamper där hundratals målvakter deltagit.

Du är varmt välkommen att anmäla dig. Oavsett om du siktar på att spela på den högsta nivån eller bara älskar att stå i målet, så har vi den perfekta träningsupplevelsen för dig.

Image
Image
Image

Målvaktscamp med Real Madrid

Målvaktscamp med Benfica

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311