VÄLKOMMEN TILL VÅRA CAMPER!

ROLIG OCH INSPIRERANDE TRÄNING MED COACHER FRÅN EUROPAS TOPPKLUBBAR.

VÄLKOMMEN TILL VÅRA CAMPER!

HÄRLIGA & UPPMUNTRANDE COACHER TAR HAND OM DIG

UPPLEV KÄNSLAN AtT TRÄNA MED TOPPKLUBBARNS COACHER

TREVLIG ATOMSFÄR DÄR DU TRÄFFAR NYA FOTBOLLSKOMPISAR

Intresserad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om våra kommande events.

OBS - du behöver kolla din e-post och verifiera din prenumeration först innan du kan få våra nyhetsbrev.

våra camper

Har du någonsin drömt om att träna med de allra bästa och upptäcka hemligheterna bakom framgångsrika fotbollsklubbar som Tottenham Hotspur, Benfica och Real Madrid? Nu är din chans här - med CoachenEvents Fotbollsskolor!

Lyft ditt spel genom att träna med coacher från några av världens mest framstående fotbollsklubbar. Våra camper ger dig en unik chans att träna med de metodiker som används ute i Europa.

Våra coacher är inte bara erfarna, de är passionerade och engagerade i din utveckling. De delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig nå din fulla potential och nå längre i din fotbollsresa.

Det är de små detaljerna som gör skillnad. Våra erfarna coacher kommer att vara vid din sida under campen, vägleda dig och hjälpa dig att förbättra detaljerna i ditt spel.

Glöm tråkiga övningar! Vår träning är inte bara högkvalitativ, den är också rolig och engagerande. När du älskar det du gör, utvecklas du snabbare. Våra fotbollsskolor är den perfekta balansen mellan nöje och prestation. Förutom våra internationella coacher har vi också utvalda skickliga svenska tränare som hjälper dig med träning och översättning.

Vi tror på att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och uppmuntrade. Våra tränare och deltagare skapar tillsammans en atmosfär fylld av positiv energi och gemenskap. Vi är säkra på att du kommer lämna campen med många nya kontakter.

CoachenEvents har arrangerat 30-40 fotbollscamper de senaste 10 åren och har den nödvändiga erfarenheten för att göra din upplevelse minnesvärd och värd att minnas. Våra tränare är proffs inom sitt område och är passionerade att hjälpa dig nå dina mål. Med oss är du i trygga händer.

Våra fotbollsskolor är otroligt populära och fylls upp snabbt. Se till att säkra din plats i tid och vara en del av något stort! Hoppas att vi ses!Image

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311