Image

Tottenham Hotspur

Antal camper vi arrangerat: 6 st

Tottenham Hotspur är sedan många år en av de mest populära klubbarna i England och de senaste åren har klubben etablerat sig som en av de bästa i Europa med stjärnor som Harry Kane, Dele Alli och Heung Min Son

Vår första clinic med Tottenham Hotspur höll vi i Prioriet Serneke Arena påsken 2018, då tränade 140 spelare från hela landet i den fina inomhusarenan i Göteborg. På höstlovet samma år höll vi nästa clinic på Danderyds IP. Inte lika varmt och skönt men 160 spelare fick träning i högt tempo med Tottenhams coacher så det var garanterat ingen som frös. Sommaren 2019 höll vi den senaste clinicen. Vi har även haft en clinic för coacher med Tottenham 2018 då ca 40 svenska tränare fick lära sig hur man jobbar i deras akademi.

Träningen med Tottenham Hotspur kännetecknas av högt tempo, mycket individuell kamp och närkamper men alltid med ett gott humör. Coacherna kommer från Tottenham Hotspurs organisation och är mycket vana att hålla i fotbollsskolor av det här slaget.

Alla spelare är välkomna att anmäla sig men det är viktigt att man är van vid träning i högt tempo under ett par dagar och spelar fotboll regelbundet.

Alla spelare får ett ställ från Tottenham Hotspur, lunch, mellanmål och 2 eller 3 dagars fotbollsträning.

Vi planerar nu för kommande camper med Tottenham Hotspur 2023


Image

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om våra kommande camper? Fyll i formuläret nedan så skickar vi meddelar vi dig när vi har något nytt på gång!

Se fler bilder från våra Tottenham camper

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311