Image

Real Madrid Foundation

CoachenEvents blev partner med Real Madrid Foundation 2014. Sedan dess har vi hållit clinics på flera olika orter men de senaste två åren i Stockholm (2021 kommer vi försöka komma till en annan ort också). Tränarna vid Real Madrid Foundation Clinics kommer från Real Madrids organisation. En del jobbar i akademin och andra i samarbetsklubbarna till Real. Gemensamt är att alla coacher som kommer är utbildade i Real Madrids metodik och har stor vana att jobba med internationella clinics liknande den vi har i Sverige.

Genom åren har ett par tusen spelare varit med på våra clinics med Real Madrid Foundation. Spelarna kommer från hela landet och är ofta väldigt drivna. Både tempot och humöret brukar vara högt och bra! Stort fokus ligger på teknik och smålagsspel.

2016 höll vi en clinic för målvakter för första gången och 2018 introducerade vi en egen grupp för tjejer.

Clinicen är öppen för alla men vi ser helst att de som anmäler sig spelar regelbundet och på en ganska hög nivå eftersom tempot är högt och dagarna ganska långa.

Alla spelare får ett ställ från Real Madrid, lunch, mellanmål och 2 eller 3 dagars fotbollsträning. Samt förhoppningsvis många nya kompisar och fotbollsskunskaper.

Vi har en egen webbplats för våra clinics med Real Madrid: www.frmclinicssweden.com

KOMMANDE CLINICS MED REAL MADRID FOUNDATION

There are no up-coming events