Utbildning i världsklass

Clinics, Program och Träningsläger
För Spelare och Ledare

Utbildningar för spelare och ledare i samarbete med toppklubbar, professionella coacher och utbildningsföretag i världsklass.

Tottenham Hotspur höstlovsclinic

Tottenham Hotspur clinic

Tottenham Hotspur clinic

På höstlovet är du varmt välkommen till vår clinic med Tottenham Hotspur. Vi håller till på Danderyds Arena och vår clinic är öppen för alla barn mellan 2002-2009. Anmäl dig snarast innan clinicen blir slutsåld igen.
Anmäl dig här
Tips: För att få senaste nytt om våra events, se bilder, video mm rekommenderar vi att ni följer CoachenEvents på Facebook och Instagram.

Tottenham Hotspur clinics

Under påsken arrangerade CoachenEvents en clinc med Tottenham Hotspur. 130 barn från hela Sverige anmälde sig och väntelistan var nästan lika lång! De barn som fick plats fick ett par härliga dagar där de fick träna med coacher från Tottenham Hotspurs akademi.

Återigen fick vi möjlighet att vara i fantastiska Prioritet Serneke Arena i Göteborg och vi tackar IFK Göteborg för ytterligare ett bra samarbete!

Anmäl ditt intresse till nästa clinic med Tottenham här
Läs mer om Tottenham Hotspur clinics

Bo på Spanskt fotbollsinternat under ett studieår

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivå och studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du får träna och spela matcher med ett lokalt spanskt lag under din vistelse i Valencia. 

Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. 
Läs mer

Våra samarbetpartners

Tottenham Hotspur
Real Madrid Foundation
TNGS Sport

Video - Real Madrid Foundation clinics 2017

Ett par härliga fotbollsdagar på Stockhagens IP

240 spelare från hela landet kom till våra clinics med Real Madrid Foundation vecka 31 på Stockhagens IP. Här är några smakprov. Videon är producerad av Audi Danderyd som är en av huvudsponsorerna till dessa clinics.
CoachenEvents

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch