Image
Välkommen till höstens spelarclinic med Dinamo Zagreb. 

Kroatiska Dinamo Zagreb rankas som en av Europas absolut främsta akademier. Nu har du en unik chans att få ett par dagars intensiv träning tillsammans med professionella tränare från klubbens akademi. Missa inte detta unika tillfälle att få träning av högsta klass med tränare som dagligen jobbar med att fostra världsspelare. Öppen för alla tjejer och killar födda 2005-2008 och som satsar på fotboll och vill ta ett ytterligare steg in sin utveckling. 

OBS: Fåtal platser kvar, clinicen kommer bli utsåld inom kort så anmäl dig snarast om du är intresserad.

Anmäl dig här
Image

Fotbollstränarkurs med Dinamo Zagreb

Under två kvällar får du en inblick in hur man jobbar i en av Europas bästa akademier. Perfekt tillfälle för dig som är fotbollstränare och sugen på lite extra inspiration så här på höstkanten. Dinamo Zagrebs akademicoacher håller i kursen och kommer berätta hur akademin är organiserad, hur man jobbar med spelarutveckling, exempel på övningar och varför just deras klubb är så framgångsrik när det gäller att ta fram världsspelare.

OBS: Fullbokat. Men mejla oss på info@coachenevents.se om du är intresserad så försöker vi ordna fler platser.
Anmäl dig här

CoachenEvents - Inspirerande utbildningar

CoachenEvents arrangerar clinics för fotbollspelare och tränare. Varje år kommer hundratals barn från hela Sverige till våra fotbollsskolor med Real Madrid Foundation och Tottenham Hotspur. Vi arrangerar även tränarkurser med några av Europas bästa klubbar. Våra events blir ofta fullbokade snabbt. Anmäl dig därför gärna till väntelistan så mejlar vi dig så snart vi lanserar nästa event!
Button

Videoklipp från Tottenham Hotspur clinics

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny.
Se fler videor

Videoklipp från Real Madrid Foundation clinics

Vecka 31 kom Real Madrid Foundation till Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerar clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer.
Se fler videor

Målvaktsträning med Real Madrid Foundation

Vår målvaktsclinic med Real Madrid Foundation blev väldigt uppskattad. Instruktör var Sergio Gomez som jobbar i Real Madrids akademi där han ansvarar för målvaktsträningen i flera ungdomslag, bla U18. Han har även haft pass med A-laget. Till sin hjälp hade han flera erfarna svenska målvaktsintstruktörer.
Se fler videor

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch