Internationella Idrottsutbildningar

Clinics, Program och Träningsläger
För Spelare och Ledare

Utbildningar för spelare och ledare i samarbete med toppklubbar, professionella coacher och utbildningsföretag i världsklass.
På höstlovet är du varmt välkommen till vår clinic med Tottenham Hotspur. Vi håller till på Danderyds Arena och vår clinic är öppen för alla barn mellan 2002-2009. Du får träna med coacher från Tottenhams akademi. Ett perfekt tillfälle för dig som satsar på fotboll att få extra träning under höstlovet. 
Anmäl dig här
Vi har bjudit Dinamo Zagreb till Stockholm för att förklara vad som ligger bakom klubbens framgångar med att producera fotbollsspelare på internationell nivå, hur arbetar de med ungdomsutbildning i olika åldrar och vilka metoder och filosofier används när man arbetar med sina lag och spelare.
Anmäl dig här
Image

Real Madrid Foundation clinics

CoachenEvents är svensk partner till Real Madrid Foundation och arrangerar varje sommar sedan 2015 clinics för unga spelare. 2019 blir femte året i rad som CoachenEvents arrangerar clinics med Real Madrid Foundation i Sverige. Hittills har drygt 1000 spelare i åldern 8-15 år deltagit i våra clinics på olika platser i landet. Tränarna kommer från Real Madrids akademi och ni får träna på samma sätt som ungdomslagen i Madrid. 
Läs mer

Bo på Spanskt fotbollsinternat under ett studieår

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivå och studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du får träna och spela matcher med ett lokalt spanskt lag under din vistelse i Valencia. 

Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. 
Läs mer

Välkommen till våra clinics med Tottenham Hotspur

CoachenEvents är Svensk partner till Tottenham Hotspur. Varje år arrangerar vi ett antal clinics med den engelska storklubben. Du får då möjlighet att träna med coacher från Tottenham Hotspurs akademi. Våra clincs är öppna för tjejer och killar i åldern 8-15 år. Kom ihåg att anmäla dig tidigt eftersom dessa clinics vanligen blir fullbokade snabbt.
Läs mer

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch