Image

Tack alla deltagare!

Vi har haft en härlig sommar. Clinics med både Tottenham Hotspur och Real Madrid Foundation på Danderyds Arena med hundratals spelare från hela landet. 

Vi har haft väldigt roligt tillsammans med alla spelare, tränare och er som varit på plats och tittat! Vi hoppas alla spelare är nöjda och haft lika roligt som oss. Att de fått bra träning och träffat nya kompisar! Vi återkommer under hösten om våra kommande clinics. Stort tack - så ses vi snart igen!

CoachenEvents - Inspirerande utbildningar

CoachenEvents arrangerar clinics för fotbollspelare och tränare. Varje år kommer hundratals barn från hela Sverige till våra fotbollsskolor med Real Madrid Foundation och Tottenham Hotspur. Vi arrangerar även tränarkurser med några av Europas bästa klubbar. Våra events blir ofta fullbokade snabbt. Anmäl dig därför gärna till väntelistan så mejlar vi dig så snart vi lanserar nästa event!
Button

Videoklipp från Tottenham Hotspur clinics

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny.
Se fler videor

Videoklipp från Real Madrid Foundation clinics

Vecka 31 kom Real Madrid Foundation till Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerar clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer.
Se fler videor

Målvaktsträning med Real Madrid Foundation

Vår målvaktsclinic med Real Madrid Foundation blev väldigt uppskattad. Instruktör var Sergio Gomez som jobbar i Real Madrids akademi där han ansvarar för målvaktsträningen i flera ungdomslag, bla U18. Han har även haft pass med A-laget. Till sin hjälp hade han flera erfarna svenska målvaktsintstruktörer.
Se fler videor

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch