Image

Anmäl dig till Real Madrid Foundation clinics

Nu kan du anmäla dig till Real Madrid Foundation clinics 2020! För sjätte året arrangerar vi på CoachenEvents dessa populära fotbollsskolor med en av världens största klubbar. Årets clinic hålls på Djursholms IP vecka 32 och är öppet för tjejer, killar och målvakter födda 2004-2010
Läs mer
Image

Anmäl dig till Dinamo Zagreb clinics

Återigen har vi nöjet att bjuda in tränare från en av Europas främsta akademier - Dinamo Zagreb till en clinic. Årets clinic hålls på Djursholms IP 5-7/4 och är öppet för tjejer, killar och målvakter födda 2006-2009
Läs mer

Video från Dinamo Zagreb clinics 2019

Under clinicen med Dinamo Zagreb fick spelarna träna med klubbens akademicoacher. Träningen hölls i ett högt tempo och med samma metodik som i Dinamos ungdomslag. 
Se fler videor

Videoklipp från Tottenham Hotspur clinics

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny.
Se fler videor

Videoklipp från Real Madrid Foundation clinics

Vecka 31 kom Real Madrid Foundation till Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerar clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer.
Se fler videor

Målvaktsträning med Real Madrid Foundation

Vår målvaktsclinic med Real Madrid Foundation blev väldigt uppskattad. Instruktör var Sergio Gomez som jobbar i Real Madrids akademi där han ansvarar för målvaktsträningen i flera ungdomslag, bla U18. Han har även haft pass med A-laget. Till sin hjälp hade han flera erfarna svenska målvaktsintstruktörer.
Se fler videor

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch