VÄLKOMMEN TILL VINTERNS KURS FÖR FOTBOLLSTRÄNARE HOS VALENCIA CF
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
FÖRELÄSNINGAR, STUDERA AKADEMILAGENS MATCHER OCH TRÄNINGAR.
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
UPPLEV ATMOSFÄREN HOS EN EUROPEISK TOPPAKADEMI
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
TOUR PÅ MESTALLA OCH MÖJLIGHET ATT SE VALENCIA-BARCELONA!
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
Image

TRÄNARKURS HOS VALENCIA cf

Välkommen till vinterns kurs för fotbollstränare hos Valencia CF. Du får tillbringa ett par dagar på klubbens akademi där du får lyssna på föreläsningar, studera akademilagens träningar och matcher samt besöka klassiska Mestalla och se Valencia-Barcelona. Perfekt tillfälle för att fotbollstränare att få inspiration inför kommande säsong!

Camp på er egen anläggning

Benfica Experience Camp

Benfica Experience Camp
Nu har ni som förening en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Portugisiska storlaget SL Benfica! Campen förläggs över en helg eller ett lov på er egna anläggning. Träningen leds av SL Benficas coacher men planering och genomförande sker tillsammans med era klubbtränare.
Läs mer

Dinamo zagreb academy camp

Dinamo zagreb academy camp
Som GNK Dinamo Zagrebs partner i Sverige erbjuder vi er en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Dinamo Zagreb! Om era spelare och ledare är redo för en intensiv och rolig träningshelg som kommer lyfta er till nya nivåer ska ni självklart ta dit Dinamo Zagreb!
Läs mer

Sveriges bästa målvaktsträning

CAMPER FÖR TJEJER

Bästa fotbollscamperna för tjejer!

Varje camp har vi speciella grupper för tjejer. De tjejer som kommer till camperna är ofta riktigt duktiga och motiverade. Är du tjej mellan 13-15 år ska du inte tveka att anmäla dig. Du kommer få riktigt bra träning tillsammans med andra tjejer från hela Sverige. Och framförallt kan vi lova att du får roligt! Det har alltid tjejerna på våra camper.