Image

Coach Clinic hos GNK Dinamo Zagreb

23-26/2 2023

Vårens tränarkurser med GNK Dinamo Zagreb blev snabbt utsålda! Nu har du som missade chansen tillfälle att gå kursen igen. Om du var med i våras kan du åka igen - Dinamo specialanpassar programmet åt dig så du får lära dig nya saker.

GNK Dinamo Zagrebs akademi betraktas som en av världens främsta. Med relativt små resurser har den kroatiska klubben utvecklat många världsspelare. Luka Modric, Dejan Lovren, Mateo Kovacic, Marko Pjaca och Vedran Corluka är bara några av dem som har kommit från GNK Dinamo Zagrebs akademi de senaste åren.

Nu kan vi erbjuda dig en unik möjlighet att besöka klubben och lära få en djupare inblick i deras arbete och lära sig hemligheterna bakom framgången. Du får möjlighet att lära sig hur akademin är organiserad, ta del a klubbens filosofi och få en förståelse för varför GNK Dinamo Zagreb är så framgångsrik att producera talanger.

Du får titta på ungdomslagens träningspass, träffa klubbens tränare och se hur klubben arbetar för att utveckla sina unga spelare.

Denna kurs riktar sig till fotbollstränare, sportchefer, spelare och alla andra som vill få inspiration och kunskap från en av världens främsta talangfabriker. Efter denna kurs kommer du att vara laddad med inspiration och idéer som du kan anpassa i ditt eget lag eller klubb. 

Det finns bara 10 platser till varje kurstillfälle. Det blir en liten grupp som åker. Det gör att du kommer få väldigt mycket tid för frågor och interaktion med kursledarna från Dinamo Zagreb. Det betyder också att du måste skynda dig att anmäla dig för att vara säker på en plats.

Om du var med på kursen i våras kan du åka med igen, Dinamo kommer då att anpassa programmet så att du får vara med på andra föreläsningar än första gången. I formuläret anger du då "Nej" på frågan "Första besöket"

Kursen hålls på Engelska.

INNEHÅLL

Presentation av akademin
Lär dig hur en av de bästa akademierna i världen är organiserad. Vad är deras filosofi och metodik? Hur kommer det sig att de gör så bra resultat med små resurser?

Träningsplanering 
Du kommer att presenteras hur klubben arbetar med veckoplanering av vissa åldersgrupper  

Taktiska insikter
Session där du får en djupare inblick i hur GNK Dinamo Zagreb arbetar med den taktiska aspekten av spelen

Kondition

Lär dig hur klubben arbetar med den fysiska förberedelsen av spelarna i olika åldrar.

Studera akademiträningar
Vi kommer att titta på akademiträningar och om möjligt kan vissa kursdeltagare delta som assisterande tränare under vissa pass.

Frågor och svar med tränare

Efter träningspassen kan du få en pratstund med akademitränarna i Dinamo Zagreb.

Titta på ungdomsmatcher
Om det finns matcher med akademilagen när vi är där kommer vi att titta och titta tillsammans och analysera det med vår guide från Dinamo Zagreb.

Rundtur i akademin och klubben
Vi kommer att ha en guidad tur där vi tittar på omklädningsrum, troférum, laghotell och blå salong.

Match

Den 25/2 har du chansen att se stormatchen mellan Dinamo Zagreb - Hajduk Split på legendariska Maksmirstadion. Missa inte det! Biljett ingår ej i priset.

Certifiering och gåva
Alla deltagare kommer att få ett diplom och en gåva från klubben efter kursen.

Dagarna är indelade i ett förmiddagspass 8-12 och eftermiddagspass 15-22. Ett detaljerat schema kommer senast en vecka före kursstart. 

HOTELL

Du bokar ett hotell i Zagreb som passar dig. Om du vill ha råd kan du kontakta Ana Rončević på Bantours för råd.

Flyg

Du bokar ditt flyg själv. Kursen börjar på torsdag morgon så du måste vara där senast onsdag kväll (22/2). Hemresa sker under söndagen 26/2 eller måndagen 27/2, du väljer själv. Det är alltså inga planerade aktiviteter under söndagen.

OBS: Boka inte flyg innan du fått bekräftat att kursen hålls detta datum! 

Anmälan

Du anmäler dig i formuläret längst ner på den här sidan. Om er förening önskar betala mot faktura kan ni kontakta oss på info@coachenevents.se

Registrering

Det finns 3 lediga platser till denna kurs.

Betalningsinformation

Summa
SEK
Moms
SEK
Totalt
SEK
Betalningsmetod *

Image

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311