VÄLKOMMEN TILL VINTERNS KURS FÖR FOTBOLLSTRÄNARE HOS VALENCIA CF
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
FÖRELÄSNINGAR, STUDERA AKADEMILAGENS MATCHER OCH TRÄNINGAR.
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
UPPLEV ATMOSFÄREN HOS EN EUROPEISK TOPPAKADEMI
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
TOUR PÅ MESTALLA OCH MÖJLIGHET ATT SE VALENCIA-BARCELONA!
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
Image

TRÄNARKURS HOS VALENCIA cf

Välkommen till vinterns kurs för fotbollstränare hos Valencia CF. Du får tillbringa ett par dagar på klubbens akademi där du får lyssna på föreläsningar, studera akademilagens träningar och matcher samt besöka klassiska Mestalla och se Valencia-Barcelona. Perfekt tillfälle för att fotbollstränare att få inspiration inför kommande säsong!
Real Madrid Foundation clinics
Clinic med Real Madrid
Nu har vi öppnat för anmäla till sommarens clinic med Real Madrid Foundation. Vi kommer vara på Stockhagens IP vecka 31. Öppet för tjejer, killar och målvakter födda 2007-2013. Välkommen att anmäla dig!
Läs mer
Camp med SL Benfica
Camp med SL Benfica
I augusti 2022 arrangerade CoachenEvents en camp med Portugisiska SL Benfica på Djursholms IP. Över 170 spelare från hela Sverige deltog och fick träna med coacher från Benfica. Det var Benfica största camp i Europa 2021 och första gången de var i Sverige.
Läs mer

Vi längtar efter 2022!

Vi har haft ett härligt 2021! Camper med både Real Madrid Foundation och SL Benfica. Vi har fått träffa spelare från hela Sverige och haft väldigt kul! 2022 kommer vi arrangera fler camper med europeiska topplag. I slutet av året kommer vi presentera nästa års program. Anmäl ditt intresse redan nu så du inte missar våra camper!
Image

Camp på er egen anläggning

Benfica Experience Camp

Benfica Experience Camp
Nu har ni som förening en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Portugisiska storlaget SL Benfica! Campen förläggs över en helg eller ett lov på er egna anläggning. Träningen leds av SL Benficas coacher men planering och genomförande sker tillsammans med era klubbtränare.
Läs mer

Dinamo zagreb academy camp

Dinamo zagreb academy camp
Som GNK Dinamo Zagrebs partner i Sverige erbjuder vi er en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Dinamo Zagreb! Om era spelare och ledare är redo för en intensiv och rolig träningshelg som kommer lyfta er till nya nivåer ska ni självklart ta dit Dinamo Zagreb!
Läs mer

Sveriges bästa målvaktsträning

CAMPER FÖR TJEJER

Bästa fotbollscamperna för tjejer!

Varje camp har vi speciella grupper för tjejer. De tjejer som kommer till camperna är ofta riktigt duktiga och motiverade. Är du tjej mellan 13-15 år ska du inte tveka att anmäla dig. Du kommer få riktigt bra träning tillsammans med andra tjejer från hela Sverige. Och framförallt kan vi lova att du får roligt! Det har alltid tjejerna på våra camper.