Image

Real Madrid Foundation Clincs

Antal clinics vi arrangerat: 17 st


CoachenEvents blev partner med Real Madrid Foundation 2014. Sedan dess har vi hållit clinics på flera olika orter men de senaste två åren i Stockholm (2021 kommer vi försöka komma till en annan ort också). Tränarna vid Real Madrid Foundation Clinics kommer från Real Madrids organisation. En del jobbar i akademin och andra i samarbetsklubbarna till Real. Gemensamt är att alla coacher som kommer är utbildade i Real Madrids metodik och har stor vana att jobba med internationella clinics liknande den vi har i Sverige.

Genom åren har ett par tusen spelare varit med på våra clinics med Real Madrid Foundation. Spelarna kommer från hela landet och är ofta väldigt drivna. Både tempot och humöret brukar vara högt och bra! Stort fokus ligger på teknik och smålagsspel. Vi har grupper för både tjejer, killar och målvakter.

Alla spelare får ett ställ från Real Madrid, lunch, mellanmål och 2 eller 3 dagars fotbollsträning. Samt förhoppningsvis många nya kompisar och fotbollsskunskaper.

ANMÄL DIG TILL SOMMARENS CLINICS!

Vi har en egen webbplats för våra clinics med Real Madrid: www.frmclinicssweden.com
Image

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om våra kommande camper? Fyll i formuläret nedan så skickar vi meddelar vi dig när vi har något nytt på gång!

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311