Image

Coach Clinic hos GNK Dinamo Zagreb

GNK Dinamo Zagrebs akademi betraktas som en av världens främsta. Med relativt små resurser har den kroatiska klubben utvecklat många världsspelare. Luka Modric, Dejan Lovren, Mateo Kovacic, Marko Pjaca och Vedran Corluka är bara några av dem som har kommit från GNK Dinamo Zagrebs akademi de senaste åren.

Nu kan vi erbjuda dig en unik möjlighet att besöka klubben och lära få en djupare inblick i deras arbete och lära sig hemligheterna bakom framgången. Du får möjlighet att lära sig hur akademin är organiserad, ta del a klubbens filosofi och få en förståelse för varför GNK Dinamo Zagreb är så framgångsrik att producera talanger.

Du får titta på ungdomslagens träningspass, träffa klubbens tränare och se hur klubben arbetar för att utveckla sina unga spelare.

Denna kurs riktar sig till fotbollstränare, sportschefer, spelare och alla andra som vill få inspiration och kunskap från en av världens främsta talangfabriker. Efter denna kurs kommer du att vara laddad med inspiration och idéer som du kan anpassa i ditt eget lag eller klubb.

Datum är ej fastställt pga CONVID-19 men förhoppningen är att kursen hålls under perioden november 2020 -mars 2021 men du kan anmäla ditt intresse redan nu.

Innehåll

 • Presentation av akademin
  Du får lära dig hur en av världens främsta akademier är organiserad. De presenterar sin metodik och filosofi kring spelarutveckling. Du kommer även förstå varför de lyckas utveckla så många toppspelare med relativt små resurser. 
 • Träningsplanering för olika åldersgrupper 
  Du får lära dig hur man jobbar med veckovis träningsplanering för olika åldersgrupper.
 • Taktiskt fokus
  Du får en djupare insikt i hur GNK Dinamo Zagreb jobbar med de taktiska delarna av spelet.
 • Fysisk träning
  Du får lära dig hur man gör för att preparera sina spelare fysiskt i olika åldersgrupper
 • Studera akademilagens träningar
  Vi studerar några av akademilagens träningar och om det finns tillfälle/intresse kan några av deltagarna vara med och assistera övningarna. 
 • Q&A med tränarna
  Efter träningarna får du träffa tränarna och diskutera träningarna du sett och ställa frågor.
 • Studera akademilagens matcher
  Om det är några matcher med GNK Dinamo Zagrebs akademilag när vi är där så tittar vi på dessa.
 • Guidad tur
  Vi får en guidad tur där vi får se klubbens omklädningsrum, troférum, spelarhotell mm
 • Gift Diplom och present
  Efter kursen får alla deltagare ett diplom och en liten present av klubben.
Ett detaljerat schema kommer en månad före kursstart. Max 10 deltagare!
Image