TOTTENHAM HOTSPUR FOTBOLLSSKOLA 

Tjejer 2012-2014
24-25 Juni

Är du en tjej född 2012-2014 och söker något extra? 

För femte året arrangerar vi Tottenham Hotspurs populära fotbollsskolor i Sverige.

Det är redan 140 spelare från hela Sverige anmälda till sommarens stora fotbollsfest. Hoppas du också kommer! 

Professionella coacher från Tottenham Hotspur

ce2023_600_600_131692024412905
Våra träningar leds av kvalificerade coacher direkt från Tottenham Hotspur, vilket garanterar högkvalitativ och inspirerande träning. De assisteras av erfarna svenska tränare som även hjälper till att översätta. Gruppen för tjejer tränas av en kvinnlig tränare från Tottenham Hotspur.

Se bilder från campen 2023 >>

Öppen för alla nivåer
Oavsett nivå så kommer fotbollsskolan med Tottenham Hotspur att förbättra dina färdigheter och ta ditt spel till nästa nivå. Du kommer att känna hur du utvecklas som spelare under dessa roliga och intensiva dagar.

Inspirerande miljö
Du kommer till en varm och välkomnande atmosfär med positiva coacher och en mycket erfaren arrangör. Du får träna på Vallentuna IP, en av de bästa fotbollsanläggningarna i Stockholm med gott om spelytor och bekvämt för er som ska titta på

Gemenskap och utveckling
Du kommer säkerligen att träffa nya fotbollskompisar som du kommer ha roligt med under fotbollsskolan och förbli vän med även efter att fotbollsdagarna med Tottenham är slut. 

Träningsställ och diplom
Du får ett snyggt Tottenhamställ från Nike som du tränar i. Vid avslutningen av fotbollsskolan kommer du att få ett officiellt diplom som bekräftar ditt deltagande i Tottenham Hotspur Fotbollsskola. 

Anmäl dig nu
Säkra din plats på Tottenham Hotspur Fotbollsskola genom att anmäla dig redan idag. Platserna är begränsade och efterfrågan är hög, så se till att inte missa denna fantastiska möjlighet att träna med en av världens mest prestigefyllda fotbollsklubbar. Du anmäler dig i formuläret längst ner på den här sidan.

Schema

Måndag 24/6

 • 08:30-09:30 Registrering

 • 09:30-11:30: Träning

 • 11:30-12:30: Lunch

 • 12.30-15.00: Träning

Tisdag 25/6

 • 09:30-11:30: Träning

 • 11:30-12:30: Lunch

 • 12:30-15:00: Träning

 • 15:00- Avslutningsceremoni, diplomutdelning

I avgiften ingår

 • Ca 10 timmars träning med coacher från Tottenham Hotspur

 • Tottenham Hotspur träningsställ (tröja, byxa, strumpor)

 • Lunch

 • Frukt

 • Diplom

Plats

Vallentuna IP, Stockholm (map). Här har vi två fullstora konstgräsplaner i naturskön miljö. Restaurang och café finns på anläggningen för dig som tittar. Det finns även motionsspår och gångavstånd till centrum. Det tar cirka 20-25 minuter med bil från Stockholm. Du kan även ta Roslagsbanan från Stockholm hit, det tar cirka 30 minuter. Tidtabellen finns här www.sl.se

Kostnad

2.390 SEK

Boende

Är du från en annan ort? Under fotbollsskolan bor du billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.

Läs mer och boka till förmånliga priser.>>

Image
Image
Image
Alt Text

BÄSTA BOENDET

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med. 

BOKA HÄR
Image
Alt Text

TIDIGARE PROGRAM

Detta blir vår femte fotbollsskola med Tottenham här i Sverige och tidigare fotbollsskolor har varit mycket uppskattade och fullbokade. Här kan du se bilder från en av våra tidigare skolor med klubben

SE BILDER
Alt Text

REAL MADRID FOUNDATION CLINICS

Vecka 31 arrangerar vi även en fotbollsskola med Real Madrid på Vallentuna IP. Här har vi grupper för killar, tjejer och målvakter födda 2007-2014.
LÄS MER