Image

TOTTENHAM HOTSPUR FOTBOLLSSKOLA - FRÅGOR & SVAR


Vem kan anmäla sig?

Alla barn födda 2009-2015 år är välkomna till fotbollsskolan. Du behöver helst träna ett par dagar i veckan för att kunna hänga med. Du kommer delas in efter ålder och nivå på plats. Tjejer och killar är lika välkomna! Tänk på att de minsta barnen behöver vara mogna för detta. Det är ganska långa dagar med mycket träning.

Vad ingår i avgiften?

Ett träningsställ (tröja, byxa, strumpor), lunch och mellanmål alla dagar.

Vad ska jag ta med mig?

Ta med dig fotbollsskor, vattenflaska och extra ombyte. Lunch och frukt ingår varje dag!

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig här på webbplatsen via anmälningsformuläret som finns längst ner på sidan.

Vilka kläder ska jag ta med mig?

Du kommer få ett Tottenham Hotspur träningsställ (strumpor, byxor, tröja) som du använder under fotbollsskolan men ta gärna med dig överdragskläder och ombyte om det skulle bli regn. Skor för konstgräs.

Vilket språk talar tränarna?

Tränarna från Tottenham Hotspur pratar engelska men vi har assistenter som översätter till svenska.

Ingår Lunch?

Ja. Var noga med att ange eventuella allergier eller andra önskemål vid anmälan.

Hur sker gruppindelningen?

Vi kommer att dela in spelarna efter ålder. Vi strävar även efter att få spelare från samma klubb att hamna i samma grupp i den mån det är möjligt. Det är viktigt att ni föräldrar respekterar gruppindelningen. Tränarna från Tottenham Hotspur har rätt att flytta spelare mellan olika grupper för att få jämnare nivå. De är 20-25 spelare i varje grupp.

Får anhöriga och vänner titta på?

Jättegärna, men man får absolut inte lägga sig i träningarna eller gå in på planen. Man måste hålla sig utanför sidlinjerna. Har man synpunkter tar med detta med oss arrangörer som finns på plats.

Vad händer om någon inte sköter sig?

Om någon spelare inte lyder tränaren och stör träningen för andra spelare kommer vi först att ge en varning. Upprepas detta har vi rätt att ta av den störande spelarens från planen och kontakta dess föräldrar. Vi utgår alltid från de skötsamma spelarnas behov och har nolltolerans mot dåligt beteende.

Försäkringar och sjukdom

Du ansvarar själv för att du har erfordeliga försäkringar som täcker skador, stöld mm

Hur betalar man?

Via kort eller Paypal när du anmäler dig. Vi kan fakturera mot en avgift på 50 SEK.

Vad händer om jag måste avboka?

  • Avbokar du mer än 45 dagar före fotbollsskolan börjar betalas hela avgiften utom en administrativ kostnad på 300 SEK tillbaka
  • Avbokar du 30-45 dagar före fotbollsskolan börjar betalas halva avgiften tillbaka.
  • Ingen återbetalning 30 dagar före fotbollsskolan startar.

Vilka arrangerar fotbollsskolan?

CoachenEvents - www.coachenevents.se

Personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, födelseår, adress, telefonnummer, e-post och födelseår Syftet med en sådan behandling är för att kunna behandla din anmälan till någon av våra clinics och kunna kontakta dig eller målsman före och under clinicen. Vi samlar in dina uppgifter från registreringsformuläret. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas max 3 (tre) år i syftet att kunna informera dig om våra kommande events. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med våra partners (Real Madrid, Dinamo Zagreb och Tottenham Hotspur, Benfica) i marknadsföringssyfte men då delar vi enbart ut din e-postadress.